Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Odda Bilsenter får du alt du trenger til bilen din

Odda Bilsenter tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi utfører også en rekke tjenester innen service og reparasjon av bil, enten du trenger EU-kontroll og service eller du har behov for mekanisk reparasjon eller frontruteskift. Hos oss finner du fagfolk med spesialkompetanse på Volkswagen, og vi bruker alltid originale bildeler når vi reparerer bilen. På tide med dekkskift? Vi skifter gjerne dekk på bilen din, og har også et eget dekkhotell slik at dekkene holder seg i god stand til neste sesong.

Vi ønsker alltid å ha deg som kunde i fokus, og har lokaler sentralt plassert i nærmiljøet slik at du enkelt kan svinge innom oss når det passer for deg. Vi er en dreven bilforhandler med lang erfaring, og skal gi deg en god kundeopplevelse hver eneste gang. Vi sikrer at kundene våre får et problemfritt bilhold.

Odda Bilsenter AS har vært en bilforhandler av Volkswagen i over 40 år. I 2019 ble vi kjøp av HMV Voss AS. Vi holder til på Eitrheim i Odda.

Velkommen til oss på Odda Bilsenter!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Onsdag
  08:00 - 16:00
 • Torsdag
  08:00 - 18:00
 • Fredag
  08:00 - 16:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 16:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:00 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››