Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil på Odda Bilsenter

På Odda Bilsenter tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon for Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi hjelper deg enten du trenger EU-kontroll eller service på bilen. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at bilen din skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Vi er et autorisert Volkswagen merkeverksted som betyr at du kan føle deg trygg hele veien. Du får automatisk 24 timers mobilitetsgaranti hvis du følger Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram. Dette gir deg trygghet hele veien, hele døgnet. Hvis uhellet har vært ute så utfører vi ulike mekaniske reparasjoner, og tilbyr frontruteskift med kamerajustering.

Når det er på tide å skifte dekk tilbyr vi også dekkskift, samt at vi har et eget dekkhotell slik at dekkene holder seg i god stand til neste sesong. Når du leverer bilen din hos oss benytter vi alltid originale bildeler fra Volkswagen med garanti, og har også alt tilgjengelig originalt tilbehør og rekvisita til Volkswagen.

På bilverkstedet vårt jobber det fagfolk med spesialkompetanse på Volkswagen. Vår filosofi er at du som kunde skal ha et problemfritt bilhold. Derfor gir vi deg også ekstra service, som å tilby deg erstatningsbil hvis du trenger en bil mens din Volkswagen er levert til oss, samt at vi kan bringe og hente biler til verkstedet vårt.